Centar Plavi anđeo

Centar Plavi anđeo
Donacije

Bodovi: 20.000
Šifra: 14951782

Bodovi: 30.000
Šifra: 14951783

 

Marijana Dragmana 2
10000 Zagreb

Mob.: 091/ 975 93 04

info@plavi-andeo.hr
http://www.plavi-andeo.hr

Centar za humanitarni rad, volontiranje i pomoć siromašnima u zemlji i svijetu, osnovan je kao humanitarna udruga s ciljem prikupljanja donacija i slanja pomoći najpotrebitijima; u Hrvatskoj pomoć djeci višečlanih obitelji te u Africi – Ugandi pomoć najsiromašnijoj djeci.

Donacijama se pokušava pomoći kroz  projekte: madraci i dekice za djecu Ugande, projekt pitke vode s ugradnjom plastičnih tankova za pitku vodu, projekt izgradnje osnovne škole Blue Angel, gradnja dječjih igrališta u sklopu osnovnih škola u Bugembeu i mnogi drugi. Bugembe je jedan od najsiromašnijih dijelova Ugande gdje većina djece ne može pohađati školu jer nemaju za školarine, djeca su bez roditelja, nemaju odjeću, cipelice, dekice, madrace.

Donacije možete uplatiti na račun:
IBAN HR69 2402 0061 1006 1064 4

 

Napomena:
Za odabrani paket potrebno je poslati suglasnost za terećenje Premium Rewards kartice.

Možda će vas zanimati

Premium Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike kartica izdavatelja PBZ Carda.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.