Gold Class 2D paket

Gold Class 2D paket
Kultura

Bodovi: 51.000
Šifra: 14951671

 

CineStar Arena IMAX
Arena Centar
Vice Vukova 6
10000 Zagreb

http://www.blitz-cinestar.hr/goldclass

2 ulaznice za film u 2D formatu.

Kino Gold Class by Premium Visa sinonim je za apsolutni kinoluksuz!

Doživite odlazak u kino na sasvim nov način jer Gold Class je fuzija kina, restorana i lounge bara. Pri kupnji ulaznica izaberite meni iz Gold Class ponude koji će Vam biti poslužen u dvorani dok udobno smješteni u elektronički podesive fotelje čekate početak filma koji pratite na velikim filmskim platnima u state of the art tehnologiji.

S društvom se opustite u Gold Class baru i u prekrasnom ambijentu uživajte u raznolikoj ponudi pića. Gold Class je i idealno mjesto za Vaše posebne proslave i poslovna druženja s klijentima. Uslužno osoblje na raspolaganju je svim posjetiteljima jer dovoljno je samo pritisnuti gumb na Vašem stolu i naručiti što poželite iz bogate ponude.

Gold Class izlazak je izlazak koji se pamti..

Možda će vas zanimati

Premium Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike kartica izdavatelja PBZ Carda.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.