Pretplata na časopis Vidi - 12 mjeseci

Pretplata na časopis Vidi - 12 mjeseci
Pretplate

Bodovi: 29.000
Šifra: 15004011

 

Vidi-TO d.o.o.
Zagrebačka cesta 233
10000 Zagreb

Tel.: 01/ 309 66 74

http://www.vidi.hr

Časopis VIDI je poznati mjesečnik koji nudi atraktivan sadržaj o najnovijim računalnim tehnologijama. VIDI je poznat po svom originalnom prikazu zanimljivih tehnoloških noviteta i ideja o njihovoj primjeni, a svakako se ističe detaljnim i stručnim usporednim testovima VIDILAB-a, poznatog laboratorija za testiranje hi-tech opreme.

Mnogi potrošači danas prije kupnje hardvera čitaju najnovije recenzije i preporuke koje časopis VIDI donosi u svakom broju i traže prepoznatljive oznake "Best buy", "Grand prix" ili "Palac gore" koje čitateljima govore što je IN, a što je OUT.

 

Napomena:
Za odabrani paket potrebno je poslati suglasnost za terećenje Premium Rewards kartice na e-mail premium.rewards@pbzcard.hr

 

Premium Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike kartica izdavatelja PBZ Carda.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.