Stari podrum

Stari podrum
Putovanja

Bodovi: 50.000
Vrijednost: 79,63 €

 

Iločki podrumi
Turističko naselje Stari podrum
Šetalište O. M. Barbarića 4
32236 Ilok

Tel.: 032/ 59 00 88

staripodrum@ilocki-podrumi.hr
http://www.ilocki-podrumi.hr/

 

Jedinstveni vinski objekt nasljeđe je i pokazatelj vrlo duge tradicije uzgoja vinove loze i proizvodnje vina. Osim nezaboravnog gastronomskog užitka, jedna od vrijednosti i atraktivnosti ovog turističkog naselja su dva vinska podruma iz 15. i 18. stoljeća u kojima se stoljećima stvaraju i njeguju vrhunska vina te čuva dragocjena arhiva i brojne tajne…

Restoran "Stari podrum" ugodan i topao, uz domaće delicije sljubljene s vrhunskom ponudom vina Iločkih podruma, ni najveće eno-gastro znalce ne ostavlja ravnodušnima.

Osim restoranske ponude, Stari podrum gostima nudi i cijelu vinsku paletu proizvoda vinarije uz stručno vođenu degustaciju od strane enologa ili sommeliera.

Napomena: obavezna provjera raspoloživosti kapaciteta.

 

 

Možda će vas zanimati

Premium Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike kartica izdavatelja PBZ Carda.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.