Dormeo home i Top Shop

Dormeo home i Top Shop
Trgovine

Bodovi: 35.000
Vrijednost: 34 €

 

Tel.: 01/ 644 23 02

hr.info@dormeo-home.com

https://www.dormeo.com.hr/

Prodajna mjesta:

https://www.dormeo.com.hr/prodajna-mjesta

Dormeo Home i Top Shop trgovine nude visoko kvalitetan asortiman marke Dormeo®, globalnog lidera u kategoriji spavanja i udobnosti koji iza sebe ima desetljeća stručnosti i istraživanja. Ponudu su obogatili novim, renomiranim svjetskim markama u kategoriji spavanja, Mlily i Essence sleep, kako bi kupcima osigurali široki izbor i kvalitetu.

Pronađite kompletno rješenje za spavanje, vrhunske madrace, nadmadrace, jastuke, deke i sve što je potrebno da se udobno ušuškate. Njihovo stručno osoblje će Vam, inovativnim rješenjima i savjetima, rado pomoći da pretvorite svoj dom u oazu udobnosti. Vjerujemo da dobar dan počinje dobrim snom, a Dormeo i Top Shop su tu da doprinesu Vašem zdravlju i dobrobiti.

Možda će vas zanimati

Premium Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike kartica izdavatelja PBZ Carda.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.