Douglas parfumerije

Douglas parfumerije
Trgovine

Bodovi: 63.000
Vrijednost: 53,09 €

Bodovi: 109.000
Vrijednost: 92,91 €

 

Douglas parfumerije d.o.o.
Kreše Golika 3a, 
10000 Zagreb

Info tel.: 0800 12 21

info@douglas.hr
http://www.douglas.hr

Jedne od omiljenih i nezaobilaznih mjesta kvalitetnih proizvoda, ekskluzivnih brendova i najboljih savjeta u beauty svijetu. U poslovnicama rasprostranjenim diljem Hrvatske, kupcima su na raspolaganju usluge poput make up konzultacija, savjeta o njezi kože, zamatanja poklona, dnevnog i večernjeg make up-a i mnoge druge.

U bogatoj ponudi kvalitetnih beauty proizvoda kupci mogu pronaći sve proizvode Douglas robne marke, kao i druge vrhunske ekskluzivne brandove kao što su Jo Malone London, Giorgio Armani Beauty, Benefit, Dr Irena Eris, Eisenberg, Zoeva, By Terry, Becca i Too Faced i mnogi drugi.

Možda će vas zanimati

Premium Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike kartica izdavatelja PBZ Carda.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.