Heraldi for men & women

Heraldi for men & women
Trgovine

Bodovi: 70.000
Vrijednost: 66,36 €

Bodovi: 140.000
Vrijednost: 132,72 €

Bodovi: 270.000
Vrijednost: 265,45 €

 

Diversus res d.o.o.
Frankopanska 6, 
10000 Zagreb

Tel.: 01/ 777 78 90

heraldi@heraldi.hr
https://heraldi.hr/

Izaberite svoju omiljenu odjevnu kombinaciju iz kolekcije nekih od najvećih imena svjetske mode u premium fashion storeu HERALDI for men & women.

Trebate li outfit za poslovne ili svečane prigode, vrhunski modni dodatak ili uslugu osobnog krojača, posjetite Herladi u središtu Zagreba, na adresi Frankopanska 6. Na više od 200 m2 nalazi se ekskluzivna ponuda vodećih brendova muške mode kao što su Strellson, Joop!, Canali te najnovije kolekcije modnih dizajnera ženskih kolekcija poput Paula Smitha, Jil Sander, Joseph i drugih. Heraldi for women predstavlja i kultnu obuću Church's, Proenza Schouler i Rochas te Herna jakne i balonere.

Možda će vas zanimati

Premium Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike kartica izdavatelja PBZ Carda.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.