Dodir - Hrvatski savez gluhoslijepih osoba

Dodir - Hrvatski savez gluhoslijepih osoba
Donacije

Bodovi: 20.000
Šifra: 14951635

Bodovi: 30.000
Šifra: 14951636

Dodir
Medulićeva 34
10000 Zagreb

Tel.: 01/ 487 54 31

dodir@zg.htnet.hr
https://dodir.hr/

"Dodir" je nevladin i neprofitabilni savez osnovan inicijativom gluhoslijepih osoba 1994. godine, a cilj je promicanje interesa gluhoslijepih osoba i ostvarivanje ljudskih prava na komunikaciju, edukaciju, rehabilitaciju i socijalizaciju.

Savez Dodir organizira razne tečajeve i radionice za gluhoslijepe osobe i zainteresiranu javnost poput: tečaj hrvatskog znakovnog jezika, likovne, keramičke, dramske, krojačke, foto i literarne radionice.

Misija Saveza je osigurati podršku u komunikaciji i kretanju za gluhoslijepe osobe te stoga pri Savezu djeluje i jedini Centar za prevođenje hrvatskoga znakovnoga jezika za područje cijele Republike Hrvatske.

Prevoditelji znakovnoga jezika OČI su i UŠI gluhoslijepim osobama, oni su MOST putem kojega gluhoslijepe osobe postaju dio zajednice, počinju živjeti s nama, a ne samo među nama!

Svojom donacijom pomažete gluhoslijepim osobama starije životne dobi i oživljavanju našeg novog Centra za prevođenje hrvatskog znakovnoga jezika.

 

Donacije možete uplatiti na račun:
IBAN HR13 2360 0001 1013 1815 4

 

Napomena:
Za odabrani paket potrebno je poslati suglasnost za terećenje Premium Rewards kartice.

Možda će vas zanimati

Premium Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike kartica izdavatelja PBZ Carda.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.