Hrvatski Crveni križ

Hrvatski Crveni križ
Donacije

Bodovi:20.000
Šifra: 14951642

 


Bodovi: 30.000
Šifra: 14951643

Hrvatski Crveni križ
Crvenog križa 14/I
10000 Zagreb

Tel.: 01/ 465 58 14

donacije@hck.hr
http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ zbog svojeg neprekidnog djelovanja od 1878. godine najstarija je humanitarna organizacija na ovom području. Kao samostalno Nacionalno društvo Crvenog križa u Republici Hrvatskoj priznato je 1991. godine.

Svojim djelovanjem Hrvatski Crveni križ ostvaruje humane ciljeve i zadatke na području zaštite i unapređenja zdravlja, socijalne skrbi, zdravstvenog i humanitarnog odgoja te se zalaže za poštivanje međunarodnog humanitarnog prava i zaštitu ljudskih prava.

Posebne obveze Hrvatski Crveni križ izvršava u situacijama velikih prirodnih, ekoloških i drugih nesreća s posljedicama masovnih stradanja, epidemija i oružanih sukoba. Nemjerljiv doprinos u Domovinskom ratu pružili su članovi Hrvatskog Crvenog križa, nesebično pomažući mnogobrojne stradalnike izravno i putem Službe traženja nestalih osoba.

Putem djelotvorne mreže od 130 općinskih, gradskih i županijskih društava Hrvatski Crveni križ s više od 300.000 članova i volontera te 550 profesionalnih djelatnika, svakodnevno pruža pomoć i usluge mnogobrojnim korisnicima, naročito u situacijama izazvanim prirodnim i elementarnim nepogodama.

Donacije možete uplatiti na račun:
IBAN HR69 2340 0091 5115 5551 6

 

Napomena:
Za odabrani paket potrebno je poslati suglasnost za terećenje Premium Rewards kartice.

Možda će vas zanimati

Premium Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike kartica izdavatelja PBZ Carda.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.