Udruga Bijeli krug Hrvatske

Udruga Bijeli krug Hrvatske
Donacije

Bodovi: 20.000
Šifra: 14951788

Bodovi: 30.000
Šifra: 14951789

 

Udruga "Bijeli krug Hrvatske"
Ljudevita Posavskog 14
21000 Split

Tel.: 021/ 78 34 49

bijeli.krug@gmail.com
http://www.bijelikrug-hrvatske.hr

Udruga "Bijeli krug Hrvatske" je nevladina, neprofitna i nepolitička organizacija sa sjedištem u Splitu čiji je osnovni cilj zaštita žrtava kaznenih djela i prekršaja bez obzira na dob i spol. Udruga za pomoć žrtvama Bijeli krug Hrvatske od svog osnivanja 2011. godine pomaže žrtvama kaznenih djela i prekršaja s područja Splita i Splitsko-dalmatinske županije pružajući besplatnu pravnu, psihološku i drugu potrebnu pomoć.

Udruga je punopravna članica europskog udruženja za zaštitu prava žrtava Victim Support Europe te preuzimanjem "dobre prakse" od europskih organizacija iz zemalja koje imaju izgrađen učinkovit sustav pomoći žrtvama, Udruga nastoji povećati kvalitetu usluga svojim korisnicima.

Udruga broji više od 50 članova i 15 volontera te se financira putem donacija i raznih natječaja kao što su Natječaji Ministarstva pravosuđa, Splitsko- dalmatinske županije, Europskih strukturnih fondova i sl.

Donacije možete uplatiti na račun:
IBAN HR36 2407 0001 1004 7643 3

 

Napomena:
Za odabrani paket potrebno je poslati suglasnost za terećenje Premium Rewards kartice.

Možda će vas zanimati

Premium Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike kartica izdavatelja PBZ Carda.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.