Hotel Atrium

Hotel Atrium
Putovanja

Vrijednost: 80.000

Bodovi: 132,72 €

 

Atrium hotel
Domovinskog rata 49a
21000 Split

Tel.: 021/ 20 00 00

info@hotel-atrium.hr
http://www.hotel-atrium.hr

Hotel Atrium, prvi hotel s visokih 5 zvjezdica u centru Splita, suvremeni je urbani hotel koji osigurava za svoje goste samo najkvalitetnije doživljaje boja, okusa i mirisa približavajući pritom Split svjetskim trendovima u standardima smještaja, gastronomije i kvalitetnog wellnessa.

Raspolaže sa 124 moderno opremljene sobe i 4 VIP apartmana. U sklopu hotela djeluje a la carte restoran Cardo s originalnom gastro ponudom, elegantan City Bar te ekskluzivna dvorana za evente do 300 osoba. Hotel ima vlastitu garažu za 100 vozila. 

U Filomena spa & wellness centru, gostima hotela i građanima Splita na raspolaganju je zatvoreni bazen dužine 16m s hidromasažnim efektima i protustrujnim plivanjem, finska, bio i infracrvena sauna, turska kupelj, Kneipp, moderan fitness centar te četiri ekskluzivne sobe za opuštanje i uljepšavanje.

Možda će vas zanimati

Premium Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike kartica izdavatelja PBZ Carda.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.