Hotel Aurora

Hotel Aurora
Putovanja

Bodovi: 100.000
Vrijednost: 132,72 €

 

Lošinj Hotels & Villas
by Jadranka hoteli d.o.o.
Dražica 1, 51550 Mali Lošinj

Tel.: 051/ 66 11 11

booking@losinj-hotels.com
http://www.losinj-hotels.com

Hotel Aurora**** iz grupacije Lošinj Hotels & Villas, nudi idealan smještaj u potpunom skladu s lošinjskom prirodom i ljepotama otoka. Miomirisi otočkog bilja mogu se osjetiti na svakom koraku, a bogata gastronomska ponuda u potpunosti će dočarati kvalitetu svježih namirnica iz mora ili otočkog uzgoja. 

Hotel Aurora pruža vrhunsku uslugu i udobnost smještaja u prostranim sobama s balkonom, s pogledom na more ili park. Ipak, hotel Aurora jedinstven je po svojoj wellness ponudi za koju je i nagrađen.

U wellnessu hotela Aurora profesionalni terapeuti će vas opustiti ljekovitim biljkama i esencijalnim uljima lošinjskog bilja uz upotrebu maslinovog ulja iz ekološkog uzgoja s otoka Cresa i krupne morske soli.

Možda će vas zanimati

Premium Rewards je program nagrađivanja potrošnje i urednog plaćanja računa za korisnike kartica izdavatelja PBZ Carda.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku newslettera ili putem web forme koja se nalazi ovdje. Napominjemo da će odjava biti aktivna najkasnije unutar sedam radnih dana od zaprimanja.